1-op-1 coachingstrajecten


Ervaar meer voldoening als jongere door jezelf beter te leren kennen en strategieën te leren om te zorgen voor je mentale gezondheid, zodat je meer mentale tevredenheid voelt en nú al kunt gaan genieten van het leven!


Herken jij het als ik zeg ... ?

 

 • Je voelt dat je vastzit in je omstandigheden
 • Je voelt je niet gezien en je bent verveeld. Je kwaliteiten komen niet aan het licht
 • Je bent moe van alle balletjes die je omhoog moet houden
 • Je hebt al van alles geprobeerd om jezelf beter te laten voelen, maar niks blijft hangen
 • Je mentale gezondheid schommelt en je voelt dat je er niet op kunt bouwen
 • Je bent er helemaal klaar mee om je slecht te voelen
 • Je voelt je vaak niet goed genoeg en bent bang om afgewezen te worden
 • Je bent bang om de verkeerde keuze te maken en het niet goed te doen
 • Je voelt je te overweldigd om iets nieuws te proberen
 • Je bent aan het wachten tot je klaar bent met school/studie om écht weer blij te kunnen zijn

De toekomst ziet er soms donker uit. Je ziet obstakels en voelt een zware last die je moet dragen.

Maar je vergeet je kracht. Je vergeet die immense power die je in je hebt als vrouw. Jouw vuurtje, die komt vanuit wie jij bent. Jouw verlangens, jouw behoeften en jouw dromen zijn wonderbaarlijk mooi.

Woman, als die tot uitting komen, weet je wel niet hoeveel mooier de wereld zou zijn? Wat voor dienst je de wereld doet met je geluk? Je verdient het om gelukkig te zijn!


Stel je eens voor dat ...

 

 • Je leefstijl je energie geeft en je merkt dat je niet meer zo snel moe bent
 • Je rust voelt in je dagelijkse bezigheden
 • Je tevreden en trots voelt over wat je gedaan hebt op een dag
 • Je weet hoe je met je mentale gezondheid om moet gaan
 • Jezelf zó goed kent, dat je wéét wat je leuk vindt en daar voluit van geniet
 • Je je grenzen als je broekzak en kunt ze duidelijk aangeven
 • Je helemaal in je kracht staat en je mentaal sterk voelt
 • Je jezelf kunt benaderen met zelfcompassie en liefde als je een fout maakt
 • Je groeit tot je de ruimte hebt om alles wat er voor je weggelegd is in het leven te omarmen

Zou dat niet super fijn zijn?

“Yes, I am imperfect and vulnerable and sometimes afraid, but that doesn’t change the truth that I am also brave and worthy of love and belonging.”
- Brené Brown, The Gifts of Imperfection

 

Denk jij ook weleens: “Voldoening voelen, dat komt pas als ik getrouwd ben en kinderen heb.” Oftewel, als ik alle vinkjes heb afgetikt van de verwachtingen van de samenleving en ik dus geen verwachtingen meer heb om aan te voldoen?

Als jongere kan het voelen dat je constant aan het streven bent. Er is altijd wel een volgende stap. Studeren, werken, een relatie. Aan het eind van de dag kan het voelen alsof je “er nog steeds niet bent”.

Wat nou als ik je vertelde dat het ook mogelijk is om nú al voldoening te voelen? Om blijdschap te voelen en je tevreden te voelen over wat je die dag gedaan hebt, zonder te voelen dat je nog iets moet?

 

Ik geloof dat het kan.

 

Ik geloof dat je mentaal rust kunt ervaren, ook in deze levensfase die zó gekenmerkt is door verandering.

Na coaching met mij heb je strategieën die je in het dagelijks leven kunt toepassen om ofwel je mindset te veranderen of stappen te zetten om je omgeving in te richten dat het jou ondersteunt. Heb je bijvoorbeeld last van negatieve gedachten? Samen gaan we ze onder ogen zien en bedenken we manieren om deze gedachten minder te denken en optimistische gedachten om het in de plaats te denken. Ik geef je een stukje psycho-educatie uit mijn studie, oefeningen uit alle persoonlijke ontwikkelingsbronnen die ik heb ervaren in de afgelopen jaren en krijg je tips van mij voor het inrichten van je leven.

Hoe zien de coachingstrajecten eruit?

 

De coachingstrajecten kunnen op elk moment beginnen. Er zijn 3 verschillende trajecten:

 

 

Bij alle trajecten is whatsapp support inbegrepen. Tussen onze gesprekken door moedig ik je aan en help ik je bij situaties die precies op dat moment belangrijk zijn. Ik antwoord binnen 2 werkdagen!

 


Hey! Ik ben Noa Joy

Als Mental Health coach help ik jonge vrouwen om zichzelf beter te leren kennen en beter voor hun mentale gezondheid te zorgen. Zodat zij nu al voldoening in het leven gaan ervaren!

 

In 2016 begon ik met mijn persoonlijkeontwikkelingsjourney. Ik hield een Bullet Journal bij en las stapels vol zelfhulp boeken. Eigenlijk was dit nog een manifestatie van mijn toxic perfectionisme. In 2018 kreeg ik een burnout door psychosomatische klachten. Dat werd alleen pas een aantal jaar later ontdekt.

 

Tegelijkertijd begon ik een blog over leefstijl en persoonlijke groei. Dit was de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had eindelijk iets dat van mij was. Waarin ik mij kon uitten op mijn manier. Het was voor mij de ultieme stap van zelfzorg en zelfliefde

 

Het bracht een kettingreactie teweeg van allerlei momenten van blijdschap. Het bracht mensen op mijn pad bij wie ik eindelijk volledig mezelf kon zijn. 

 

Ik heb zelf veel geworsteld met mentale gezondheid en ben jong begonnen met persoonlijke groei. Door het stigma en de complexiteit van de mentale gezondheidswereld, kan het soms zo moeizaam zijn om jezelf te helpen op een manier die bij je past. 

 

Als coach sta ik graag aan jouw zij om met jou te kijken wat de mooiste volgende stap is. Ik help je jezelf beter te leren kennen en bied je strategieën aan om beter voor je mentale gezondheid te zorgen. Want ik gun je dat jij je ook weer en nu al blij gaat voelen! 


Wat anderen zeggen over mij

Tanisha, 22 jaar

In eerste instantie wist ik niet zo goed wat het werken met Noa me zou brengen. Ik had nog nooit zoiets gedaan en had er nooit in geloofd dat het echt zou werken. Maar nieuwe dingen uitproberen, onder leiding van Noa, hartstikke leuk!

Het was heel fijn om een visie te bedenken. Het heeft me een richting gegeven om naartoe te bewegen. Het zet je even aan het denken van: “Hey, waar sta ik nu, en waar wil ik zijn?”. Wat het me vooral geleerd heeft is: als je altijd doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je al kreeg.

Nadenken over een visie voor je leven, geeft je het besef dat je iets moet doen. Het zet je aan tot actie. Als je duidelijkheid of een richting zoekt in je leven, ga dan vooral met Noa praten. Ze is heel vrolijk en enthousiast, en dat steekt aan. Ze is gewoon een superlief mens!

Fleur, 20 jaar

Door met Noa te werken tijdens de Nieuwjaarsvisie Oefeningen heb ik concreter gekeken naar mijn doelen. Ik was in eerste instantie bang voor de confrontatie met hoe de situatie in mijn leven was. Aan het groepsproces heb ik fijne contacten overgehouden.

Noa heeft een hele fijne sfeer weten te creëren. Ik had er vertrouwen in dat ze wist wat ze aan het doen was. Ik heb belangrijke nieuwe inzichten uit onze gesprekken gehaald. Dat wat ik al van mezelf wist, is duidelijker geworden.

Het was fijn om wat structuur te hebben in het bedenken van mijn visie, dat gaf veel helderheid. Ik zou het iedereen aanraden die zelf niet echt weet waar ze zou moeten beginnen.

Tessa, 24 jaar

In het begin vroeg ik me af of ik wel iets extra ging leren over journalen, waar ik voor bij Noa kwam. Ik onderschatte hoeveel meer Noa weet daarvan. Ze gaf me suggesties waar ik nog nooit over had nagedacht, en die werkten toen zó goed!

Ik vond de ervaring bij Noa erg positief. Ze is erg verwelkomend, en ze wil echt luisteren en er voor mensen zijn. Ze kan heel goed een veilige plek creëren. Ik zou werken met Noa aan iedereen aanraden die een visie maken voor hun leven als een berg zien, of mensen die druk in hun hoofd zijn.

Noa is echt de persoon met wie je over je mentale gezondheid kunt praten. Ze maakt dingen op een prettige manier luchtiger, zonder af te doen aan je gevoelens.