Het Intentional Growth Netwerk

Hét netwerk om te blijven focussen op je persoonlijke groei, juist in de laatste maandjes van het studiejaar voor de zomer!

Richt je aandacht bewust op je eigen leven en groei in zelfliefde, zelfcompassie en zelfzorg. 

Denk jij ook weleens...

  • Ik wilde allerlei goede gewoontes opbouwen, maar door de drukte is dat gewoon niet gelukt
  • Ik wil zo graag dat ene boek lezen, maar ik kom er gewoon niet aan toe!
  • Ik voel me vastzitten in de sleur van de dag
  • Ik heb niet echt mensen om me heen die ook aan persoonlijke groei doen, en ik wil dat wel graag!

“People have to take chances in order to do something extraordinary.” 

― Priya Parker, The Art of Gathering: How We Meet and Why It Matters

Na Het Intentional Growth Netwerk ...

  • Heb je een periode gehad waarin je bewust bent omgegaan met je tijd, wat meer voldoening geeft.
  • Proef je de inspiratie van het leven om te doen wat jíj voelt dat goed is.
  • Heb je een boek gelezen, dat anders nog wekenlang op je kast was blijven liggen.
  • Ontmoet je mensen die ook enthousiast zijn over mentale gezondheid en persoonlijke groei.
  • Heb je jezelf vanuit liefde de aandacht gegund om aan jezelf te denken.
  • Sta je bewuster in het leven. 

Cool! Maar, wat houdt het in?

In het Intentional Growth Netwerk gaan we samen bewust aan de slag met onze mentale gezondheid en/of persoonlijke groei. In de periode van 12 mei tot en met 23 juni gaan we samen aan de slag met schrijfopdrachten, zijn er Q&A's en delen we kennis in de Ontwikkel Gatherings. In de Boek Club meetings behandelen we een boek die we 12 mei samen zullen kiezen. Het is vereist deze zelf aan te schaffen. De bonus meetings bestaan uit 2 leesuurtjes waarin je een boek naar eigen keuze kunt lezen en een life admin uurtje waarin we alle kleine taken samen tegelijk zullen aftikken (zoals schoonmaken of voor een afspraak bellen). 


Meld je hier aan voor het Intentional Growth Netwerk!

Het Intentional Growth Netwerk

€ 24,00

Het Intentional Growth Netwerk

€ 24,00

Hét netwerk om bewust om te gaan met je mentale gezondheid en persoonlijke groei.

Start: 12 mei 2022

Einde: 23 juni 2022

Houd de donderdagavonden van 19:30-20:30 vrij. De tijden voor de bonusmeetings worden nader bepaald.


Voor de twijfelaars & Veelgestelde vragen

"Ik kan niet alle sessies meedoen, kan ik me dan nog steeds aanmelden?" - Jazeker kan dat! Omdat de investering zo laag is, zou ik één sessie al het waard vinden om naar toe te komen. 

 

"Ik heb hier geen energie voor" - Ik wil de sessies zo inrichten dat je de inspiratie alleen maar hoeft te ontvangen. Je gedachten hoeven niet geordend te zijn, daar gaan we tijdens de sessies mee aan de slag. Zie het als een accountability systeem waarbij je toch bewust blijft omgaan met je tijd, omdat je je zelfliefde, mentale gezondheid en persoonlijke groei voorop wilt stellen. 

 

"Ik heb hier geen tijd voor" - Je hoeft alleen maar naar de sessies te komen en je bepaalt zelf hoeveel tijd je naast de sessies erin stopt. Ik had zelf zo graag in mijn drukke periodes zo'n netwerk gehad met mensen die tegen mij zeiden: "Heb je al gewandeld vandaag?" omdat zo meer mensen wisten wat goed voor mij was. Die steun en aanmoediging kunnen we elkaar bieden. Het is echt een bewustzijnstool, zodat je je tijd en aandacht bewust blijft richten op jezelf en niet zomaar opeens meegenomen wordt door de sleur van de dag.

 

Enthousiaste reacties van anderen over werken met mij!

Tanisha, 22 jaar

In eerste instantie wist ik niet zo goed wat het werken met Noa me zou brengen. Ik had nog nooit zoiets gedaan en had er nooit in geloofd dat het echt zou werken. Maar nieuwe dingen uitproberen, onder leiding van Noa, hartstikke leuk!

Het was heel fijn om een visie te bedenken. Het heeft me een richting gegeven om naartoe te bewegen. Het zet je even aan het denken van: “Hey, waar sta ik nu, en waar wil ik zijn?”. Wat het me vooral geleerd heeft is: als je altijd doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je al kreeg.

Nadenken over een visie voor je leven, geeft je het besef dat je iets moet doen. Het zet je aan tot actie. Als je duidelijkheid of een richting zoekt in je leven, ga dan vooral met Noa praten. Ze is heel vrolijk en enthousiast, en dat steekt aan. Ze is gewoon een superlief mens!

Tessa, 24 jaar

In het begin vroeg ik me af of ik wel iets extra ging leren over journalen, waar ik voor bij Noa kwam. Ik onderschatte hoeveel meer Noa weet daarvan. Ze gaf me suggesties waar ik nog nooit over had nagedacht, en die werkten toen zó goed!

Ik vond de ervaring bij Noa erg positief. Ze is erg verwelkomend, en ze wil echt luisteren en er voor mensen zijn. Ze kan heel goed een veilige plek creëren. Ik zou werken met Noa aan iedereen aanraden die een visie maken voor hun leven als een berg zien, of mensen die druk in hun hoofd zijn.

Noa is echt de persoon met wie je over je mentale gezondheid kunt praten. Ze maakt dingen op een prettige manier luchtiger, zonder af te doen aan je gevoelens.

Fleur, 20 jaar

Door met Noa te werken tijdens de Nieuwjaarsvisie Oefeningen heb ik concreter gekeken naar mijn doelen. Ik was in eerste instantie bang voor de confrontatie met hoe de situatie in mijn leven was. Aan het groepsproces heb ik fijne contacten overgehouden.

Noa heeft een hele fijne sfeer weten te creëren. Ik had er vertrouwen in dat ze wist wat ze aan het doen was. Ik heb belangrijke nieuwe inzichten uit onze gesprekken gehaald. Dat wat ik al van mezelf wist, is duidelijker geworden.

Het was fijn om wat structuur te hebben in het bedenken van mijn visie, dat gaf veel helderheid. Ik zou het iedereen aanraden die zelf niet echt weet waar ze zou moeten beginnen.