1-op-1 coaching


Groei in je persoonlijke ontwikkeling en verbeter je mentale gezondheid, zodat jij meer geluk gaat ervaren!


Je voelt alsof je alle ballen hoog moet houden: je moet je studie in een zo kort mogelijke tijd afmaken, ervaring opdoen op de werkvloer en daarnaast moet je genieten van “de beste tijd van je leven”. Dat is wat sommige mensen beweren dat je 20s zijn, maar jij ervaart dit totaal niet zo.

 

Persoonlijke ontwikkeling is iets waar je naar verlangt, maar wat ver weg voelt. Al het andere moet eerst. Het is meer een guilty pleasure, en zo haal je niet de voldoening eruit die je wéét dat erin zit. 

 

Je mentale klachten helpen ook niet mee. Soms lijkt het alsof je alleen succesvol kunt zijn, als je om kunt gaan met je psychische kwetsbaarheid. En die manier vinden? Dáár zit voor jou de uitdaging.

 

Daarnaast wil je ook genieten van het leven. Maar je hebt het gevoel dat je daar geen tijd voor hebt. Toch probeer je je erbij neer te leggen, want dit zal wel de manier zijn. Iedereen doet het zo, dus dan moet ik het toch ook kunnen? Als je later [vul mijlpaal in], dan kun je gelukkig zijn. Nu moet je nog even volhouden.

Herken jij het als ik zeg ... ?

 

 • Je voelt dat je geen ruimte hebt voor rust, ontspanning en zorgeloos plezier hebben

 

 • Je voelt dat je aan allerlei verwachtingen moet voldoen

 

 • Je bent moe van alle balletjes die je omhoog moet houden

 

 • Je mentale gezondheid schommelt en je voelt dat je er niet op kunt bouwen

 

 • Je bent er helemaal klaar meeom je slecht te voelen

Je wilt je 20s niet vergooien aan moe zijn.

Toch wil je graag meer voldoening ervaren. Je weet dat persoonlijke ontwikkeling je helpt. Je wilt niet meer geloven dat je mentale klachten je ervan weerhouden om te kunnen groeien, het kan beide bestaan. 

 

Je verlangt hiernaar:

 

 • Je wilt betekenis geven aan je leven. Je wilt impact maken, alleen niet ten koste van jezelf.
 • Je wilt je mentale gezondheid niet opofferen voor impliciete verwachtingen van de samenleving.
 • Je wilt meer geluk ervaren, ondanks je mentale klachten.
 • Je wilt geen druk meer voelen om te presteren.
 • Je wilt productiviteit inzetten zodat het in dienst staat van jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Je wilt jezelf uitdagen op je éigen manier, zodat je kunt groeien.
 • Je wilt systemen opzetten die je mentale gezondheid ondersteunen.
 • Je wilt onbezorgd je nieuwsgierigheid najagen.
 • Je wilt je ambitieuze ideeën tot uitting brengen.

Zou dat niet onwijs gaaf zijn?


“Yes, I am imperfect and vulnerable and sometimes afraid, but that doesn’t change the truth that I am also brave and worthy of love and belonging.”
- Brené Brown, The Gifts of Imperfection

Je mentale klachten hoeven niet worden opgelost. Maar je kunt ze niet ontkennen. Ze zijn er gewoon.

Ik geloof dat het je niet hoeft te weerhouden van groei.

Persoonlijke ontwikkeling is voor iedereen weggelegd. Ook voor jou. Ik wil je erbij helpen om het in te zetten als ondersteuning voor jouw mentale gezondheid, en uiteindelijk voor een gelukkig leven. Nú al.

Je hebt iemand nodig die met je meekijkt naar welke manier van persoonlijke ontwikkeling bij jou past, en hierin rekening houdt met je mentale klachten. Zodat jij het weer leuk gaat vinden om jezelf uit te dagen. Zodat jij opstaat en zin hebt in het leven.

 

Na de coaching...

Je bent veerkrachtig, omdat je vertrouwt op jezelf en achter jouw levensvisie staat. Als er tegenslagen om de hoek komen, kun jij ze aan. Je weet dat je ook goed genoeg bent als je een dag mentaal verkouden bent. Je vindt rust in het feit dat je vrij mag zijn in de manier waarop je productief bent.

 

Je hebt systemen opgezet zodat jij productiever en efficiënter werkt. Niet omdat je dan beter kunt presteren, maar om meer ruimte te maken voor ontspanning en rust.

 

Je merkt dat je meer energie hebt, omdat je persoonlijke ontwikkeling ondersteuning biedt voor je mentale gezondheid. De effecten van jou moeite worden voelbaar. Je ervaart meer rust, omdat je het leven nét even anders benadert. Namelijk op een manier waarbij je de regie hebt genomen over je mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling inzet op een manier die net zo ambitieus is als jijzelf!

Hoe zien de coachingstrajecten eruit?

 

Een coachingstraject kan op elk moment beginnen. Na een traject is er altijd een optie tot verlenging. 

 

Coachingstraject

€ 149,00

Coachingstraject

€ 149,00

In ongeveer 1 maand gaan wij aan de slag met jouw mentale gezondheid en persoonlijke groei. Ik geloof dat we als jongeren, ook in deze levensfase die zo gekenmerkt is door verandering, nú al voldoening kunnen ervaren. 

Dit coachingstraject bestaat uit 3 gesprekken en 24/7 Whatsapp support. Dat betekent dat je mijn nummer krijgt en ik binnen 2 werkdagen op je reageer, zodat ik je tussendoor kan inspireren en helpen bij situaties die op dat moment belangrijk zijn!

Het is mogelijk om het traject te verlengen.

of


Hey! Ik ben Noa Joy

Als coach help ik jongvolwassen vrouwen om hun ambities na te jagen zonder dat ze vergeten dat ze mentaal kwetsbaar zijn, door middel van persoonlijke groei. Zodat zij nu al een gelukkig leven gaan leiden!

 

In 2016 begon ik met mijn reis in persoonlijke groei. Ik hield een Bullet Journal bij en las stapels vol zelfhulp boeken. Ik had torenhoge verwachtingen van mezelf en was erg perfectionistisch. In 2018 kreeg ik een burnoutklachten en nam ik een tussenjaar voor rust.

 

Tegelijkertijd begon ik een blog over leefstijl en persoonlijke groei. Dit was de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik ging iets voor mezelf bouwen, waar ík de regie over had en mijn creativiteit in kwijt kon.

 

In de loop van de jaren heb ik ontdekt dat mijn mentale klachten ook namen hebben: ik ben hoogbegaafd, heb ADHD en kamp met momenten met depressieve en angstige gevoelens. Ik heb altijd geloofd dat deze labels mij niet hoeven te definiëren. Mijn leven hoeft niet minder rijk en gelukkig te zijn dan iemand die geen mentale klachten heeft.

  

Als coach sta ik graag aan jouw zij om te kijken wat de beste manier van persoonlijke ontwikkeling voor jou is. Ik help je jezelf beter te leren kennen en bied je strategieën aan om beter voor je mentale gezondheid te zorgen. Zodat jij jouw ambities tot uitting gaat brengen en een gelukkig leven gaat leiden!


Wat anderen zeggen over mij

Vrouw, 22 jaar

In eerste instantie wist ik niet zo goed wat het werken met Noa me zou brengen. Ik had nog nooit zoiets gedaan en had er nooit in geloofd dat het echt zou werken. Maar nieuwe dingen uitproberen, onder leiding van Noa, hartstikke leuk!

Het was heel fijn om een visie te bedenken. Het heeft me een richting gegeven om naartoe te bewegen. Het zet je even aan het denken van: “Hey, waar sta ik nu, en waar wil ik zijn?”. Wat het me vooral geleerd heeft is: als je altijd doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je al kreeg.

Nadenken over een visie voor je leven, geeft je het besef dat je iets moet doen. Het zet je aan tot actie. Als je duidelijkheid of een richting zoekt in je leven, ga dan vooral met Noa praten. Ze is heel vrolijk en enthousiast, en dat steekt aan. Ze is gewoon een superlief mens!

Vrouw, 29 jaar

De coaching bij Noa heeft me vooral inzichten gegeven in mezelf. De realisatie dat alles niet zo zwart wit is als in mijn hoofd, en de kennis over hoogsensitiviteit hebben me echt goed gedaan.

Ik had al weleens eerder coaching gedaan, en daar had ik niet zulke goede ervaringen mee. Zij zeiden heel overtuigend dat het de investering waard was, maar toen ervaarde ik dat helemaal niet zo. Dat maakte dat ik me afvroeg: "Als je al niet bakken met geld te besteden hebt, is het het dan waard om het wél te doen?" Bij Noa was dat zo! 

Er zijn genoeg mensen die ergens tegenaan lopen, maar het niet als groot genoeg ervaren om ook daadwerkelijk naar een psycholoog toe te gaan. En soms heb je dat ook niet nodig, dus dan is dit denk ik een hele mooie tussenstap om aan dingen te werken, maar op een laagdrempeligere manier.

Noa kan dingen verwoorden die ik stiekem al wel wist, maar ik moest even op de feiten gedrukt worden. Ze dacht mee en was een fijn luisterend oor!

Vrouw, 24 jaar

In het begin vroeg ik me af of ik wel iets extra ging leren over journalen, waar ik voor bij Noa kwam. Ik onderschatte hoeveel meer Noa weet daarvan. Ze gaf me suggesties waar ik nog nooit over had nagedacht, en die werkten toen zó goed!

Ik vond de ervaring bij Noa erg positief. Ze is erg verwelkomend, en ze wil echt luisteren en er voor mensen zijn. Ze kan heel goed een veilige plek creëren. Ik zou werken met Noa aan iedereen aanraden die een visie maken voor hun leven als een berg zien, of mensen die druk in hun hoofd zijn.

Noa is echt de persoon met wie je over je mentale gezondheid kunt praten. Ze maakt dingen op een prettige manier luchtiger, zonder af te doen aan je gevoelens.


Wil je liever een eenmalig gesprek ipv een traject?

Eenmalig Coachingsgesprek

€ 74,00

Eenmalig Coachingsgesprek

€ 74,00

Soms heb je een vraag of een situatie die je écht graag met een coach wilt bespreken. In dit eenmalige gesprek kan dat! In dit gesprek luister ik naar je verhaal en proberen we oplossingsgericht te denken. Maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor je gevoel <3

Het is mogelijk om het gesprek in een coachingstraject om te zetten door het verschil te betalen tussen het bedrag van het eenmalige gesprek en het traject. Hierdoor kun je er nog 2 gesprekken aan plakken!